Actueel

08-05-2020 Nieuwe website

Zoals u ziet is onze website volledig vernieuwd. Ja, we weten het: dat werd tijd ook! Snel vinden wat u zoekt, al onze producten goed vindbaar en voorzien van alle productdetails. Onze uitgebreide productinfo is nu ook gemakkelijk te downloaden, handig om direct alles bij de hand te hebben. We hopen dat de nieuwe site u ook bevalt en staan altijd open voor feedback.

Medicijnen achter slot en grendel

04-05-2020 Medicijnen achter slot en grendel

De trend is al jaren gaande; we worden ouder en blijven (soms noodgedwongen) steeds langer zelfstandig wonen. Vaker met behulp van de nodige mantelzorg en/of thuiszorg. Hierop wordt steeds meer een groter beroep gedaan. Een van hun belangrijkste taken is het zorgen voor de medicijnen van hun naaste of cliënt. Dit vraagt veel verantwoordelijkheid. Het veilig kunnen opbergen van medicijnen is dan ook een eis. Je wilt toch niet dat je vader of moeder of cliënt de medicijnen te vaak neemt? Met alle gevolgen van dien.

lees meer
Waardevolle zaken veilig opbergen in de Campersafe

15-11-2019 Waardevolle zaken veilig opbergen in de Campersafe

Inbraak in uw camper is nooit geheel te voorkomen. Een inbreker weet dat u met uw camper voor langere tijd op vakantie bent en dus veel waardevolle zaken bij u heeft. Het is belangrijk het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken.

lees meer