Actueel

Vakantie!

22-06-2023 Vakantie!

Er is een tijd van werken en een tijd van even bijtanken. De komende tijd zullen velen van u er even tussenuit gaan, dat doen wij ook.

Beaumont is daarom wegens vakantie gesloten van maandag 31 juli tot en met vrijdag 11 augustus.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie!

10-05-2022 Campersafe, voor veilig opbergen onderweg

Lekker op weg met de camper, maar wel safe.
Het is een gegeven dat een inbreker afhaakt (of betrapt wordt) als hij veel tijd nodig heeft om toegang te krijgen tot uw spullen, als dat überhaupt al lukt.
Zie nu zelf hoe veilig de laptop, tablet, sieraden en belangrijke papieren in de Campersafe zijn!
Beaumont gesloten tijdens de feestdagen

13-04-2022 Beaumont gesloten tijdens de feestdagen

Het voorjaar komt eraan, heerlijk! Dat brengt een aantal feestdagen met zich mee waarop we er even niet zijn.

  • Maandag 18 april (Tweede Paasdag)
  • Woensdag 27 april (Koningsdag)
  • Donderdag 26 mei (Hemelvaart
  • Vrijdag 27 mei
  • Maandag 6 juni  (Tweede Pinksterdag)

Om deze vrije dagen heen staan we natuurlijk op alle werkdagen gewoon voor u klaar! 

We wensen u ook fijne dagen!

TMA Kluizen verder onder Beaumont!

17-03-2022 TMA Kluizen verder onder Beaumont!

Al 30 jaar lang is TMA Kluizen een begrip, met name voor de particuliere afnemers van kluizen in Gelderland. Afgelopen jaar heeft Dick Aardenburg, eigenaar van TMA Kluizen besloten te gaan genieten van zijn vrije tijd en heeft hij de activiteiten van TMA Kluizen aan Beaumont overgedragen.

 

Onder de paraplu van Beaumont gaat TMA Kluizen dan ook verder als merknaam van Beaumont B.V. Deze verbreding van het assortiment met name op het gebied van kluizen maakt dat we klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Aan de Vlijtstraat 40 in Doetinchem is inmiddels de showroom voor TMA producten ingericht. U bent hier van harte welkom!

Beaumont ISO 9001 gecertificeerd!

08-03-2022 Beaumont ISO 9001 gecertificeerd!

Betrouwbaar ben je; kwaliteit en service moet je gewoon leveren, dat vinden wij als Beaumont vanzelfsprekend én belangrijk. Dit was en is ons credo. Dat wordt nu onderstreept door het feit dat we als Beaumont nu gecertificeerd zijn volgens ISO9001:2015!

De verschillende bedrijfsprocessen en het kwaliteitsmanagement systeem van Beaumont zijn getoetst door certificeringsinstantie DEKRA en deze heeft geconcludeerd dat voldaan wordt aan deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement en daar zijn we trots op!

Voor onze relaties een extra bewijs dat we kwaliteit niet alleen hoog in het vaandel hebben staan, maar dat dit ook geborgd wordt met een kwaliteitssysteem dat jaarlijks getoetst wordt door een erkend certificeringsinstituut. Voor nog meer zekerheid en betrouwbaarheid.

Nieuwe serie inbraakwerende gecertificeerde sleutelkluizen!

05-05-2021 Nieuwe serie inbraakwerende gecertificeerde sleutelkluizen!

Uniek aan deze serie sleutelkluizen het modern vormgegeven en praktische handvat. De serie heeft vier modellen met resp. 50, 100, 150 en 200 haken. Kijk voor meer informatie op; S2 sleutelkluizen

Wilt u bestellen of heeft u nog vragen? Neem contact op via sales@beaumont-bv.nl, we helpen u graag!

08-05-2020 Nieuwe website

Zoals u ziet is onze website volledig vernieuwd. Ja, we weten het: dat werd tijd ook! Snel vinden wat u zoekt, al onze producten goed vindbaar en voorzien van alle productdetails. Onze uitgebreide productinfo is nu ook gemakkelijk te downloaden, handig om direct alles bij de hand te hebben. We hopen dat de nieuwe site u ook bevalt en staan altijd open voor feedback.

Medicijnen achter slot en grendel

04-05-2020 Medicijnen achter slot en grendel

De trend is al jaren gaande; we worden ouder en blijven (soms noodgedwongen) steeds langer zelfstandig wonen. Vaker met behulp van de nodige mantelzorg en/of thuiszorg. Hierop wordt steeds meer een groter beroep gedaan. Een van hun belangrijkste taken is het zorgen voor de medicijnen van hun naaste of cliënt. Dit vraagt veel verantwoordelijkheid. Het veilig kunnen opbergen van medicijnen is dan ook een eis. Je wilt toch niet dat je vader of moeder of cliënt de medicijnen te vaak neemt? Met alle gevolgen van dien.

lees meer
Waardevolle zaken veilig opbergen in de Campersafe

15-11-2019 Waardevolle zaken veilig opbergen in de Campersafe

Inbraak in uw camper is nooit geheel te voorkomen. Een inbreker weet dat u met uw camper voor langere tijd op vakantie bent en dus veel waardevolle zaken bij u heeft. Het is belangrijk het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken.

lees meer