Waardevolle zaken veilig opbergen in de Campersafe

Inbraak in uw camper is nooit geheel te voorkomen. Een inbreker weet dat u met uw camper voor langere tijd op vakantie bent en dus veel waardevolle zaken bij u heeft. Het is belangrijk het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken.


Beveiliging
Er bestaan voldoende speciale deur- en raamsloten en alarmsystemen voor uw camper waarmee u belangrijke drempels kunt opwerpen, maar eenmaal binnen weet de inbreker de laptop, i-pad, navigatiesystemen of bankpassen echter toch vaak snel buit te maken. Deze zijn immers meestal verstopt op (voor de inbreker) voor de hand liggende plaatsen. Om het de inbreker, als hij de eerste barrières toch heeft overwonnen, zo moeilijk mogelijk te maken biedt een kluis uitkomst. Maar waar plaats je zo’n (veelal zware) kluis veilig en degelijk.

Campersafe.
Beaumont BV te Sittard, kluizenspecialist sinds 2001 heeft in eerste instantie voor het Fiat Ducato chassis de Campersafe ontwikkeld. Deze camperkluis is vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel, versterkt met Kevlar. De sluitklep bestaat uit gehard aluminium en is voorzien van twee stevige sloten met veiligheids- sleutels. Deze combinatie van materialen maakt de kluis licht, maar tegelijkertijd robuust en moeilijk doordringbaar. Het totaal weegt slechts 2,6 kg.

Montage.
De kluis wordt gemonteerd op het rechter voorportier. De montage is eenvoudig; de standaard portiertas wordt verwijderd en met de meegeleverde bouten wordt de Campersafe in de bestaande schroefgaten van het portier vast gezet. Zo is de Campersafe op vier plaatsen stevig verankerd aan de binnenzijde van het portier. Bij gesloten portier is het niet of nauwelijks mogelijk de kluis met inbrekersgereedschappen te lijf te gaan.

Netjes afgewerkt
De buitenzijde van de Campersafe is zodanig afgewerkt dat het harmonieert met uw interieur. De binnenzijde is bekleed met neopreen om beschadiging en krassen van uw kostbaarheden te voorkomen.

Dealers
De Campersafe is te verkrijgen bij een aantal geselecteerde Camperbedrijven.

Daarnaast kunt u terecht op de website www.campersafe.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij onze producten.